Smartlog v3 » Fodboldnyt » Fokus på 1. division
Opret egen blog | Næste blog »

Fodboldnyt

En stille fodboldblog

Fokus på 1. division

15. Oct 2007 13:53, TBA

I superliga-pausen spilles der stadig på livet løs i de lavere rækker. I 1. division begynder der så småt at tegne sig et billede i toppen.

Vejle har lagt suverænt fra start og fører rækken. Men i weekenden løb de dog ind i sæsonens første nederlag ude mod lokal-rivalerne fra Fredericia.

Som nr. to og tre i rækken ligger Sønderjyske og Silkeborg, som begge er ubesejrede i sæsonen hidtil. Begge hold har dog samlet flittigt på uafgjorte kampe.

4. og 5. pladsen besættes pt. af Fredericia og Køge, som i de senere år har været faste gæster i laget lige under oprykningen.

Dette bliver netop billedet for resten af sæsonen, hvis man spørger mig. De tre oplagte kandidater til oprykningen bliver helt klar Vejle, Sønderjyske og Silkeborg. De har alle været i superligaen i en nær fortid og alle tre klubber er gearet til at spille med i toppen af rækken. Som outsidere er Fredericia og Køge, der dog begge mangler noget organisation og økonomi for at kunne spille med på højeste niveau. Næstved kan måske nå op og blande sig forfølgerfeltet, men de er allerede fem point efter Køge og Fredericia, så løbet er nok kørt for dem.

Arkiv

Tags

Arkiv